Szerviz és alkatrész

szerviz és alkatrész

Vállaljuk minden általunk forgalmazott berendezéseinek szervizét és osztrák társvállalatunkon keresztüli alkatrész ellátását. Ezenkívül gépkezelői oktatásokkal és karbantartásokkal támogatjuk vevőinket. Hiszünk abban, hogy egy szerviztechnikus nem érthet minden forgácsolás technológiához, éppen ezért kollégáinkat egy-két szakterületre fókuszálva képezzük itthon és a gépgyártó cégeknél egyaránt. Ezzel tudjuk elérni, hogy rövidebb idő alatt nagyobb tapasztalatra tegyenek szert, ezáltal biztosítva a hatékony munkavégzést a szervizbevetések során. Munkatársaink többéves, sok esetben több évtizedes szerviz tapasztalattal rendelkeznek. A zökkenőmentes, folyamatos termelés Ügyfeleink részére fontos, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a megelőző karbantartásokra a termelő berendezések kiesésének csökkentésének érdekében. 
Amennyiben a weboldalunkon lévő gépgyártó berendezését használja és támogatásra van szüksége keressen minket bizalommal!  

szikraforgácsoló gépekhez fogyóeszközök

A GALIKA kínálatában megtalálható szinte minden fogyóeszköz , ami huzalos és tömbös szikraforgácsoló berendezésekhez , valamint startlyukfúró berendezésehez szükséges. Ezekről bővebben a bal oldali menüpontokon olvashat. A katalógusban megtalál minden általunk forgalmazott terméket.
Katalógus képekkel: GALIKA szikraforgácsoló fogyóeszközök
Katalógus: Szikraforgácsoló huzalok kiválasztásához géptípusonként