Technológiák és szerszámgépek

RAM - optikai mérőgépek
RAM

A RAM úttörő, kis költségű, egyszerűen kezelhető videó mérőrendszer család, amely továbbra is vezető az ipar területén, az egyszerűen használható rendszerek teljes választékával. A RAM márkájú rendszerek számos lehetőséget kínálnak, köztük a képalkotó, lézeres és tapintós mérést, a világ legnépszerűbb képalkotó mérő szoftverével, a Measure-X-szel kiegészítve.

Tovább a SprintMVP és SparkMVP mérési értékek szintjére

A funkciók és automata méretellenőrzési lehetőségek sokaságával a SprintMVP és SparkMVP rendszerek a legjobb automata méretellenőrző megoldást kínálják a legjobb áron. A SprintMVP rendszerek megbízható motoros működtetésű nagyító lencseoptika rendszerünkkel készülnek, míg a SparkMVP rendszerek fix lencsés optikai rendszert kínálnak, cserélhető előtét-lencsékkel a nagyobb felbontáshoz.
Katalógusok: Sprint MVP 200 és 300 , SprintMVP 400 és 600 , SprintMVP 624 , SprintMVP 1500 és 1552 
A SprintMVP és SparkMVP gépekről bővebben itt tájékozódhat. 

 

SNAP digitális méréstechnológia

Nagy látószögű, digitális méréstechnológia

Az QVI® SNAP™ mérőrendszereket kicsi, bonyolult darabok közvetlenül a gyártási területen végzett mérésére tervezték. Az összes SNAP rendszer egyszerűen kezelhető. Az automatikus cikk azonosítóval és az AutoCorrelate megfeleltetés funkcióval egyszerűen helyezzen egy munkadarabot a SNAP-re, majd nyomja meg a GO-t. Egy darabot, több darabot – akár különféle darabokat vegyesen – automatikusan méri mindet a rendszer.
Katalógus: SNAP gépcsalád , SNAP DM350

 

Egyszerűen használható kompakt rendszerek nagy előnyökkel

 

A QVI RAM családjának StarLite és Spark rendszerei precíziós, félautomata mérőberendezések egyszerű fókuszálásra és munkadarab-pozicionálásra tervezve. A Measure-X szoftver grafikus inkonjainak használatával a rendszer könnyen kezelhető és kezelése rövid idő alatt elsajátítható. 
Katalógus: StarLite 150 , StarLite 200, 250 és 300 , 

 

 

 

 

Érintés nélküli, lézeres profilalkotó rendszer

A RAM család Cobra™ lézeres profilalkotó rendszerei alacsony energiájú lézerfénnyel mérnek magasságot, területet, dőlést és sugarat. Ezek a hordozható lézeres profilalkotók alkalmazások sokaságához használhatók, ahol az érintés nélküli mérés kulcsfontosságú a munkadarab épségét megóvó, ugyanakkor rendkívül pontos mérés szempontjából.