Technológiák és szerszámgépek

OGP - multiszenzoros gépek
QVI

A Quality Vision International a világ legnagyobb képalkotó metrológiai vállalata. SmartScope® optikai és multiszenzoros mérőrendszerek a világ legnépszerűbb, legpontosabb és legmegbízhatóbb eszközei a gyártási folyamatszabályozás terén. A gyártók a világ minden táján megbíznak a QVI rendszerekben, és a termékeik minőségét garantáló emberekben.

OGP

Az OGP, az QVI legnagyobb divíziója számos iparágat szolgál ki, az autóipartól az űrtechnológián át az orvostechnikai és gyógyszeripari, fémmegmunkáló és műanyag-alakító ágazatokig.

Multiszenzoros rendszerek – Mire jó a SmartScope®  rendszer?

A multiszenzoros mérőrendszerek egyesítik az optikai, lézeres és tapintó szenzorokat, így még teljesebb munkadarab mérést tesznek lehetővé egyetlen rendszerrel, kisebb bizonytalansággal és kevesebb idő alatt, mintha több, specializált mérőrendszert alkalmazna. Ez a megnövelt sokoldalúság alacsonyabb tőkeberuházásban és üzemeltetési költségben nyilvánul meg.

SmartScope Flash CNC rendszerek

A SmartScope® Flash™ CNC rendszerek jelentik a legjobb választást az automatikus, általános célú méretellenőrzés területén. A csúcsminőségű, 1:12 nagyítású lencse minden nagyításváltáskor kalibrálja magát, ezzel biztosítva a mérés pontosságát. Minden Flash CNC modell alkalmas multiszenzoros működtetésre, támogatja a tapintó szonda, a lézerszkenner és finimtapintók használatát.

Minden egyes SmartScope Flash CNC egyszerűen egyedivé tehető hatékony metrológiai szoftverekkel, mint az QVI® ZONE3®, vagy 3D CAD , forgó indexálók és sok más kiegészítő. A fenti, elérhető lehetőségekkel tetszése szerint alakíthatja a SmartScope Flash CNC-t saját metrológiai mérési igényeihez.

Katalógusok: SmartScope Flash CNC 200SmartScope Flash CNC 300

SmartScope CNC rendszerek

A SmartScope® CNC a legjobb választás az automatikus, általános célú méretellenőrző rendszerek közül. A csúcsminőségű, 1:12 nagyítású lencse minden nagyításváltáskor bekalibrálja magát, ezzel biztosítva a mérés pontosságát. Innovatív, szilárdtest fényforrások, színes kamera és tetszés szerint választható QVI® méréstechnikai szoftver tesz minden CNC modellt hatékony video mérőrendszerré. Ezenfelül minden CNC modell alkalmas multiszenzoros működtetésre, támogatja a tapintók, a lézerszkenner és finomtapintók használatát.

Katalógusok: SmartScope CNC 250 , SmartScope CNC 500 SmartScope CNC 670 , 
A teljes SmartScope CNC gépkínálat itt található.

SmartScope ZIP rendszerek

A SmartScope ZIP® a videómérés terén szerzett nemzetközi kedvenc pozícióját kihasználva kínálja a termékkör új tagjait. Az Advance modelleket kifejezetten a legbonyolultabb képalkotó alkalmazásokhoz dolgozták ki. A Lite modellek a ZIP előnyeit kínálják, megfizethető összeállításban. Valamennyi ZIP modell kiemelkedőt nyújt a videómérésben és a multiszenzorok sokoldalúságával, a legmagasabb termelékenység szolgálatában. A SmartScope ZIP® rendszerek nyújtotta hatékony, helyszínen tesztelt, automatikus méretellenőrzés teszi ezeket a gépeket globális kedvenccé az ipari piacon. Legyen szó az élek nagy sebességű videós méréséről vagy összetett felületprofilok multiszenzoros méréséről, a SmartScope ZIP megbirkózik a feladattal. A SmartScope ZIP különféle méretekben és mérési teljesítménnyel kapható – a kompakt asztali daraboktól a terjedelmes padozaton álló modellekig –, így biztosan létezik az Ön konkrét mérési igényeinek megfelelő ZIP is.
Katalógusok: SmartScope ZIP 250SmartScope ZIP 450 AdvanceSmartScope ZIP Lite 250 és 300
A teljes ZIP sorozat gépei itt találhatók.

SmartScope Vantage rendszerek

A SmartScope Vantage gépek új szintre emelik az automatikus mérés felhasználhatóságát. A legalapvetőbb és a legnagyobb pontosságra tervezett Vantage modellekben egyaránt megtalálhatók a legfrissebb, szabadalmaztatott méréstechnológiai újítások. Akár az iparágvezető videós vagy a változatos multiszenzoros technológiát használja, a SmartScope Vantage gyors, pontos mérést garantál. A Vantage a gyártási folyamat bármely pontjába illeszkedik – a bejövő áru vizsgálatától a félkész termék és első darab ellenőrzésén át, egészen a végellenőrzésig – és javítja a kiinduló színvonalat. Az OGP® SmartScope® Vantages™ modelljei nagy pontosságú metrológiai rendszerek, melyek teljes háromdimenziós mérésre készültek, többféle szenzortípus alkalmazásával. A pontos videóméréshez pontos képek kellenek, és a Vantage az elérhető legjobb optikai teljesítményt nyújtja. Szabadalmaztatott TeleStar® 10:1 nagyító lencséink teljes mértékben telecentrikusak és automatikusan kalibráltak a teljes tartományban, így torzításmentes, nagy hűségű képet adnak, melyek tökéletesek nagy pontosságú metrológiai alkalmazásokhoz. 
A Vantage gépekről bővebben itt olvashat. 

Specializált rendszerek

Az OGP® egyedi jellemzőket felvonultató, speciális körülményekhez igazodó videó és multiszenzoros rendszereket is gyárt.

A SmartScope specializált rendszerei kivételes optikai teljesítményű rendszereket igénylő alkalmazásokhoz készülnek. Ezek a rendszerek a többi nagy pontosságú rendszer valamennyi előnyét kínálják reális áron, de rengeteg továbbfejlesztett, extra tartozékkal kiegészítve.
A SmartScope® ATS nagy pontosságú mérést nyújt precíziós légcsapágyakon futó XY tengelyei révén. 100 kg-os teherbírásával, precíziós mozgásával és nagy elmozdulási hosszával a SmartScope ATS egy precíziós műszer izmokkal.

A SmartScope Apex egy rendkívül nagy pontosságú videó metrológiai rendszer. Csúcsminőségű, rögzített optikája és nagy felbontású XYZ skálája, az egyedülálló gránit alépítményen nagy pontosságot nyújt a kritikus méretezésű, apró tárgyak esetében.