Technológiák és szerszámgépek

GFMS- Mikromegmunkálás

 

 

Lézeres mikromegmunkálás


Ismerje meg a femtoszekundumos lézertechnológia nyújtotta, tiszta, villámgyors mikromegmunkálást, nagyfokú pontosság és termelékenység megtartása mellett. A GF Machining Solutions kínálja az iparág legátfogóbb lézeres mikromegmunkáló platform választékát, kicsi, precíziós jellemzőkre optimalizálva, napjaink csúcstechnológiás termékeihez szükséges, kisebb, intelligensebb alkatrészek iránti, egyre növekvő kereslet kielégítését célozva.ML-5 új távlatok kis méretű munkadarabok megmunkálásában

Az ML-5 iparágvezető, ultra gyors lézeres mikromegmunkáló platform egyesíti magában a kivételes munkadarab kezelést, mozgásvezérlést és valós idejű pozíció-visszacsatolást, így tökéletes mikrofuratokat és más elemeket képes előállítani másodpercek alatt. A femtoszekundum lézerrel anyagok széles köre munkálható meg szerszámkopás és hőnek kitett zóna nélkül, amely ultra magas felület és élminőséget eredményez. Ez a lézer hihetetlen alakzatok megformálására képes, például negatívmenetes furatok, alakváltó furatok (körkörös bemenet, ellipszis kimenet), csillagminták és számos más forma, melyeket mechanikus gépeken képtelenség előállítani.

Megmunkálás egy zsugorodó világ számára

A gyártóktól manapság precíziós alkatrészek legyártását várják el, magasabb végtermék-teljesítménnyel, de hatásosan visszaszorított darabköltség mellett. A GF Machining Solutions kínálja az iparág legátfogóbb lézeres mikromegmunkáló platform választékát, kicsi, precíziós jellemzőkre optimalizálva, napjaink csúcstechnológiás termékeihez szükséges, kisebb, intelligensebb alkatrészek iránti, egyre növekvő kereslet kielégítését célozva.

Fejlődő orvostechnika

A miniatürizálás mára egyértelmű trend lett, a jellemzők pontossága iránti igény pedig egyre jelentősebbé válik. A GF Machining Solutions precíziós, lézeres mikromegmunkáló platformok teljesen új kategóriáját kínálja az orvostechnikai termékeket előállító ágazat számára. Megoldásaink választ adnak az orvosi eszközök gyártóinak igényeire: nagyobb produktivitás, jobb minőség, megfelelés a szigorú szabályozásoknak.

Fokozott teljesítményű autók

Az autógyártók nagyobb mértékű égést akarnak ugyanolyan mennyiségű üzemanyagból, hiszen ez a vásárlók elvárása. A GF Machining Solutions ultra gyors lézer platformja mindent megváltoztatott az új generációs üzemanyag-befecskendezők precíziós mikrofuratainak előállításával, melyek úgy javítják a teljesítményt, hogy közben elősegítik a kormányzati kibocsátási előírások betartását, és egyben a vevők igényeinek teljesítését.

Pontos, mint egy svájci óra

Egy automata óra mozgásáról elképesztően apró, szigorúan tűrésezett alkatrészek százai gondoskodnak. A GF Machining Solutions segítségével az óragyártók megtalálhatják az ideális megoldást alkatrészeik alacsonyabb költségű és gyorsabb ciklusidejű előállítására, ezzel fokozva termelékenységüket. Az ultragyors lézeres megoldások további sebességet, pontosságot és minőséget kínálnak a hagyományos mikromegmunkáláshoz viszonyítva. 
Katalógus: Microlution ML-5 gép,    Katalógus: Microlution 5100-S gép 
Katalógus: Microlution MR4 gép