Technológiák és szerszámgépek

GFMS-3D fémynomtatás

3D System - GFMS , 3D fémnyomtatás

Forradalmasítsa gyártási folyamatait 3D fémnyomtatás segítségével 

Gondolja újra a hűtést a fröccsöntő szerszámok betéteinek gyártását, ahogy eddig még soha, és tegyen szert az átfutási idők és összköltségek csökkentésének korlátlan lehetőségeire, egyedi igényekre hangolt, kiegészítő gyártási (Additive Manufacturing – AM) megoldásunkkal. A GFMS új stratégiai partnere a piacvezető, amerika 3D system. A partneri együttmőködés nem csak a gépet, hanem a jövőbeni fejlesztéseket is magában foglalja. A 3D System mindehez a fémnyomtatásban és ahhoz tartozó kiegészítőkben, valamint szoftverekben megszerzett szakértelmét, míg a GF Machining Solution a nyomtatás utáni megmunkálásokkal (EDM, marás, lézer felületstrukturálás) , befogástechnikával és automatizálásal biztosítja , hogy az Ügyfeleknek elérhető legyen a 3D nyomtatáson alapuló teljes folyamatlánc, mindez egy kézből. 
 

Maradéktalanul integrálható út a jövőbe

A GF Machining Solutions úgy tette magáévá az AM-et, mint az ügyfelei számára új távlatokat nyitó, vezető technológiát, és tisztában van vele, hogy miként egészíti ki a hagyományos technológiákat, különösen a műanyag fröccsöntő és öntő szerszámok esetében.

 

Túl a hagyományos szerszámgépeken

Az „egyedi igényekre konfigurált” rendszerrel eddig soha nem látott szerszámbetétek állíthatók elő, hiszen áttérhet a hagyományosról az igény szerinti hűtésre, és megtapasztalhatja a műanyag fröccsöntés és fémöntés, igény szerinti fűtő/hűtő csatornáira jellemző hőszabályozás előnyeit.

IPARI TENDENCIÁK

Műanyag fröccsöntés

A műanyagipar fellendülése olyan tendenciákkal áll összefüggésben, mint a könnyebb és hatékonyabb közlekedési eszközök iránti kereslet; az egyre inkább elöregedő népesség és növekvő jövedelmek mint az orvostechnika fő mozgatórugói; illetve a növekvő igény a csomagolóanyagok iránt, a vevői elvárások kielégítésére.

Az ilyesfajta növekedés teret ad a fokozódó versenynek, és a soha nem látott kutatási és innovációs törekvéseknek. Az iparág szereplői komoly kihívásokkal néznek szembe stratégiai folyamataik növekvő összetettsége miatt; új termékekkel és új anyagokkal kell ellátnia piacot, úgy, hogy közben emelkedik a termékminőség, korlátozódnak a költségek, csökken a ciklusidő, és javul a piacra kerülés átfutása.

A GF Machining Solutions tisztában van ezekkel a kihívásokkal, és szakembereivel, illetve partnereivel képes támogatni a műanyagipari vállalatokat a teljes folyamat során, az eredeti ötlettől a végtermékig.

Fémöntés

Egyre fokozódik a nyomás a még jobb minőségű öntvény alkatrészek egyre gyorsabb szállítására vonatkozóan. Az AM mindenfajta terméknél működik, de kifejezetten hatékony lehetőség vastag falú öntőszerszámok esetében. Ezeknek az alkatrészeknek a minőségét meghatározza az alkalmazott szerszám. A hőmérséklet szabályozása ezeken a szerszámokon belül kulcsfontosságú. A hatékony hőszabályozás az öntőszerszámokon belül, alapvető a munkadarabok feszültségmentes hűtése szempontjából, és pozitív hatással van a végtermék minőségére, például az olvadékzárványok kiküszöbölésével. További haszon, hogy a hőmérséklet egységességének javításával növelhető a szerszámok élettartama, így visszaszoríthatók a termelő szerszámok cseréjének magas költségei.

Élvezze a hatékony, teljes körű folyamat előnyeit

Profitáljon az általunk kínált, átfogó és specializált öntő- és présszerszám megoldásokból és megközelítésekből, és AM csapatunk támogatása mellett lépjen vállalkozásával a siker útjára, a saját, speciális piaci szegmensének és termékeinek legjobban megfelelő gyártási stratégia kidolgozásával.

Győzze le versenytársait

Lássa saját szemével a pozitív eredményeket, és tapasztalja meg a jelentős – akár 40%-os – csökkenést a teljes öntési vagy fröccsöntési folyamatban. Legyen kimagaslóan pozitív hatással a végtermék minőségére, csökkenő selejtráta és termelési költségek mellett. 

Szerezze meg a tökéletes szerkezeti minőséget

Érjen el tökéletes, 99,8 %-os munkadarab-sűrűséget a jól bevált rendszer, a csúcsminőségű fémpor és a minősített folyamatparaméterek tökéletes kombinációjával.

Integrálja könnyedén az AM-et saját üzemébe

Váltson gyorsan és könnyedén több gép között, de közben őrizze meg a referenciapontot integrált System 3R MacroMagnum befogó rendszerünkkel (extra tartozékként Erowa kivitelben is). Gyors indítás, könnyen kezelhető rendszerrel, csökkenjen a beállítási idő, és legyen gyorsabb a nyomtatási útvonal, felhasználóbarát rendszerünkkel, és stabil oktató-képesítő támogatási hátterünkkel.

Csökkentse az átfutási időt

Jelenjen meg gyorsabban a piacon az AM technológiával feljavított prototípus-készítési folyamatnak köszönhetően. Tapasztalja meg a figyelemreméltó költségmegtakarítást és az átfutási idő jelentős csökkenését, a kevesebb megmunkálási lépésnek és a szimuláció alkalmazásának köszönhetően.